• JUVÉDERM® er verdens førende varemærke inden for fillers med hyaluronsyre (HA)*
  • Resultater med JUVÉDERM® kan holde i op til 9-24 måneder afhængigt af den valgte behandling†.
  • JUVÉDERM® integreres i vævet, hvilket bidrager til, at behandlingen giver et naturligt udseende og føles naturlig.

*Baseret på studier foretaget af pleje- og sundhedspersonale med deltagelse af over 1000 specialister fra de 13 største æstetikmarkeder i verden. †Studier, som vurderede
JUVÉDERM® VOLITEs varighed, benyttede JUVÉDERM® VOLITE B (uden lidokain).Juvéderm® VOLITE

Juvéderm® VOLITE: Juvéderm® injicerbar hudkvalitetsbehandling, som kan bidrage til at forbedre hudens genfugtning i op til 9 måneder,*,.

Den kan anvendes til ansigt, hals, bryst og hænder for at:

  • forbedre elasticiteten
  • forbedre fine linjers udseende
  • genfugte huden
  • gøre huden glattere

*I studiet benyttede man de sædvanlige måleværktøjer til bestemmelse af "hudens kvalitet". Disse instrumenter er dog ikke valideret og er ikke blevet gransket for klinisk relevans, dvs. på baggrund af de variationer, som er blevet observeret i visse af disse data, er også den kliniske anvendelighed af disse værdier stadig usikker. † Studier, som vurderede Juvéderm® VOLITE, benyttede Juvéderm® VOLITE B (uden lidokain).


Din behandler vil i forbindelse med konsultationen finde ud af, hvilke JUVÉDERM®-behandlinger der passer til dig. I taler om, hvordan de forskellige produkter kan anvendes til at sikre det resultat, du ønsker, om det så er at se friskere ud, at forbedre din profil eller at forme dine træk.

Find en klinik i nærheden, og book en konsultation for at få mere at vide.

PERSONALISE IT

Der udarbejdes altid en personlig behandlingsplan baseret på dine individuelle mål, og du vil blive informeret om, hvilke JUVÉDERM®-behandlinger der er nødvendige for at opnå det ønskede resultat.

Før behandling
Behandling 1
Behandling 2
Behandling 3
På billederne herover ses en patient, som er blevet behandlet med JUVÉDERM® af flere omgange.

SEE IT

96%
AF PATIENTERNE* MEDDELTE, AT DE VAR GLADE FOR ELLER TILFREDSE MED RESULTATET LIGE EFTER DERES BEHANDLING MED Juvéderm® VOLUMA med lidokain, som er en del af Juvéderm®-produktserien.

*110 af 115 patienter i et studie.


DO IT

Udarbejd en behandlingsplan med udgangspunkt i dine personlige mål sammen med din behandler. Læs mere om konsultationsprocessen, eller find din nærmeste klinik herunder.
Bemærk, at JUVÉDERM®-fillers indebærer en risiko for bivirkninger. Kontakt din behandler, hvis du har spørgsmål.